Consultancy

”Ship Faster, Reduce Risk and Costs, Grow Your Business”

Wij gaan de uitdaging aan, samen met u!

N-Able is dé specialist voor al uw Cloud Native vraagstukken. Wij leveren diepgaande expertise en delen onze jarenlange ervaring graag met u.

Of het nu gaat om een ”Greenfield” implementatie van Docker, Kubernetes of automation van uw CI/CD pipeline? Het maken van de juiste keuzes bij uw transformatie naar de Cloud of de orchestratie van containers? Of wellicht heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig of wilt u uw ontwikkelaars of DevOps engineers trainen.

Wij zijn uw partner bij uw Cloud Native journey.

”N-Able ontzorgt en begeleidt u bij uw Cloud Native journey”

Automation & Orchestration

Het bouwen en deployen van applicaties moet steeds sneller en efficiënter. Door implementatie of  verbetering van uw CI/CD en Devops omgeving gaan uw kosten omlaag, versnelt u time-to-market en heeft u grip op uw IT omgeving. N-Able helpt u bij het maken van de juiste keuzes, de implementatie en de nazorg.

Cloud Management & Implementatie

Het implementeren en beheren van uw   nieuwe Cloud omgeving moet transparant en helder zijn. N-Able begeleidt u van start tot oplevering; van definiëring tot after-care.Wij adviseren u met een veilige en betrouwbare oplossing! 

Trainingen & Workshops

Wilt u een start met DevOps, Automation, Containers of Native Cloud? Of bent u al een eind op weg? Als kennishuis delen wij graag onze know-how met u en uw medewerkers. Individueel of klassikaal, on-site of op onze eigen locaties.

”you don't have to do it alone”

BEZOEK ONS

Kantoor en Opleidingscentrum

Samenweid 22, 1935 AX Egmond-Binnen, Nederland

BEL ONS

Wij staan u graag te woord

Stuur een bericht

Heeft u een vraag?